Cikkek
Friss bejegyzések
2016.09.07. 17:34
2016.08.25. 08:28
2016.07.05. 17:34
2016.05.15. 09:19
2016.03.21. 16:03
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-01-23
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Babázás

Használt cucc: igen vagy nem?

2015.08.23. 11:51, Enma22
Ajánlatos e használtan beszerezni a babaholmikat?

A kérdés nagyon egyszerű, vagyis talán mégsem annyira, igen is meg nem is. Attól függ mit vesz az ember, vagy mennyire megbízható a forrás, esetleg mennyi információ áll a rendelkezésünkre.

Most végigveszem mindazt, amiket használtan vettem, és leírom mi az ami nem vált be igazán.

Elsőnek ugye babakocsit vettem, ez tökéletesen bevált, de nem mindenki jár így, sajnos több olyan hozzászólást is olvastam a facen, ahol biza pórul jártak.

Én egy Pierre Cardin PS682-es babakocsit vettem, ami egy 2009-es modell, 3 az egyben funkciós.

Vagyis van mélykocsi rész, hordozó és sport, amiből a hordozó és a sport bármelyik irányban felszerelhető.

Úgy nézem a sport részt nem igazán használták, sokan nem használják ki, csak azt nem értem, akkor minek vesznek ilyen kocsit?

Felesleges pénzkidobás az egész, hiszen használtan nem kap annyit érte, hiába "vadi új" a sport rész.

A kerekek is egész jó állapotban vannak, valószínűleg inkább kocsikáztak az előző tulajok. Sajnos azt nem kérdeztem meg, hogy hány gyerek használta, de az állapotból ítélve egy.

Ez pedig fontos, hiszen ha több gyereknél is használták, akkor egy az, hogy régi, kettő hogy itt-ott elég kopott, hiányos, szakadt, foltos lehet.

Az ára sem mindegy, hiába egy márkásabb darab, ha régebbi modell, akkor ne adjatok érte 70-100 ezreket, annyiért újat vesztek, és lehet jobbat.

Én 40.000-ért vettem, a pelenkázó táska igen viseltes volt, az nem volt feltüntetve, belül szakadt a pelenka tároló rész. De amúgy is újat akartam venni, szóval annyira nem lényeg. 

Az esővédő az hiányzott mindegyik részhez, de vettem a Rossmann-ban egy univerzálisat, jó mindegyikhez, és gumis, az eredeti esővédők nem azok, és kettő van, így egyel meg lett oldva.

Lábzsák mindegyikhez megvan, így téliesíthetőek, az én hordozóm régebbi modell révén nem téliesíthető, nincs lábzsákja. De nem is baj, hiszen télen max a kocsiban használom.

Következőleg vettem a ruhákat, 15.000-ért vettem egy 50 darabból álló 0-6 hós csomagot.

Voltak benne újak is, és sok volt benne a hosszú ujjú, amikből nem sokat használtam, amit újan kaptam, újan is adtam tovább húgomnak.

Sok volt benne a kis ing és a rékli, amiket manapság nem is használunk és azt sem nagyon tudom hogyan is kell. A réklit pulcsinak használtam el, és adtam belőle húgomnak is. Kis ingek menesztve lettek.

A pólyát, ami a csomagban volt én nem tudtam a 40 fokban használni, de húgom majd tudja, így lepasszoltam.

Amúgy mindegyik ruhácska nagyon szép állapotban volt, szóval nem csalódtam akkorát, a kisingek helyett jöhetett volna több body.

Van amiket úgy kaptam, azokat most nem sorolnám ide, használtak ugyan, de ajándék lónak ne nézd a fogát ugye.

Amit még használtan vettem az a babahinta, aminek Bright Starts a márkája, és nagyon szép állapotban kaptam meg, elemekkel együtt, amik még működtek is, szóval azonnal ki is tudtam próbálni a hintát. Érdemes olyan 10.000 ft körül nézegetni a használt hintákat. 15.000-ig simán elmehettek, ha újat kínálnak, akkor nézzétek meg az eredeti árát, és ahhoz viszonyítsatok. Egy új hintát, amit csak kipróbáltak, de a baba nem szerette, akár 20.000-ért is érdemes beszerezni, amennyiben az ára olyan 30.000 körül mozogna.

Aztán itt van az utazóágy, azt is nagyon jó áron, 13.000-ért szereztem meg, egy hibája, hogy az egér kirágta a táskáját. Ami ugye nem is nagyon számít hibának, hiszen maga az ágy hibátlan. Nekem olyat sikerült ilyen áron beszerezni, ami a márka honlapja szerint olyan 30.000 Ft körül mozog. Van szintemelője, így újszülött kortól használható. Amit tudni kell, minden ágyhoz kell matrac, az eredeti enyhén szólva is kemény egy babának!

Szóval nézegettem már régóta az ágyakat, és 10.000-ért láttam én márkásabbakat, de szintemelő nélkül, és volt hogy se tároló zseb, se cipzáras bejáró nem volt rajta, csak egy ágy volt és kész.

Ennek van ajtaja a nagyobb gyereknek, és egy nagy zseb az oldalán a játékoknak. Szóval igazán megérte, nagyon szép, dizájnos, és van kereke is, ami nem mondható el a többi hasonló áron kínált ágyról. Jó vétel volt, és imádom! Már horgászni is elvittük :)

Aztán egy kis csalódás a végére. Megvettem ugye egy gyönyörűen szép Fisher Price körforgót, 7000 Ft-ot kértek érte. A képeken nem látszott, hogy sárga már a fehér része, otthon ért a meglepetés. Ez még elfogadható is lett volna. Elemeket nekem kellett megvennem, oké, megvettem. Elsőre az tűnt fel hogy lassan forog, és hallatszik is, ahogy megy, kicsit zavaró, de mivel ilyen forgóm még nem volt, és másnak sem a családban, így gondoltam ilyennek kell lennie. Hát lehet mégsem.

Aztán jöttek a hibák, nem kapcsolt be, vagy nem forgott, a távirányítóra nem reagált. Szétszedtem, megpucoltam, átnéztem. Semmi, csak rosszabb lett, pedig a babóm imádja a kis mackókat rajta.

Már csak nyekereg, és forogni sem nagyon akar. Lehet a motor a rossz, vagy a panel, de valami baja van az tuti. Használtan ilyet csak akkor vegyél, ha rendesen látszik milyen, és oda is van írva, hogy mikor vették és meddig volt használva, és fontos, hogy a doboza is meglegyen, mert akkor tuti, hogy vigyáztak rá. Én doboz nélkül vettem, rá két napra meg volt fenn 7500-ért dobozzal. Na bumm, így jártam.

Úgy döntöttem, az ilyen műszaki dolgokra nem fogom sajnálni a pénzt, ezért a Brendon honlapján meg is rendeltem az új macis forgót, ami használható kiságyforgónak, éjjeli fénynek, és babakocsi játéknak is. Három az egyben úgymond. Bolti áron 17.000 Ft, a másik macis akciósan 16.000 Ft. Ennyit megér, és évekig használom majd, valamint a másik babónál is, hiszen tervezzük a kistestvért is.

Remélem tudtam segíteni, hogy mások ne járjanak pórul a vásárlásnál. van amin nem érdemes spórolni!

Még nincs hozzászólás.
 

A régi blog, ami a terhességemet követi végig teljes egészében elérhető ezen a linken:

BLOG

Új a nap alatt: ROVAT

Hamarosan a menüben is!

Új tartalom itt
 Rovat

Babakocsi mustra

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Ajánló

 

GRAVIDAKlub

 

 ROSSMANN

Annyira megtetszett ez a magazin, hogy be kell valljam sok éves "nem fizetek elő semmire" vallásomat adtam fel érte, ugyanis előfizettem rá. Maga az újság 2 havonta jelenik meg, de tele van szuper tippekkel, és érdemes eltenni későbbre is, mivel vegyesen vannak benne a cikkek.

Először igazából akkor találkoztam vele, mikor egy baba csomagban kaptam egy régebbi számot. Na attól kezdve beszereztem a frisseket is, nekem nagyon bejön.

*Ha nem látszik a kép akkor azért, mert a weboldalról linkeltem, és esetleg már törölték.

 
Elit

Aki kedvet érez hozzá, az jelentkezhet!

     

 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!