Cikkek
Friss bejegyzések
2016.09.07. 17:34
2016.08.25. 08:28
2016.07.05. 17:34
2016.05.15. 09:19
2016.03.21. 16:03
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-01-23
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Védőnői látogatás

2015.05.19. 13:49, Enma22

Hétfőn meglátogatott a védőnő, hogy ne nekem kelljen nagy pocakkal áttekernem a fél falut, hogy eljussak hozzá. Volt pár kérdésem, így nagyon jól jött, hogy meg is mutathatom neki mim van már a baba számára, és mi az ami kellhet még.

Először is megmutattam neki a laboreredményeimet, ami nem túl jó, de jobb mint volt. Még mindig vashiányos vagyok, annak ellenére, hogy szedem az orvos által felírt vastablettát, ami több mint 100 mg vasat tartalmaz.

Azt mondta, ez már nagyon nem lesz jobb sajna, a baba már sokat elvesz tőlem, de azért kielégítő az eredmény, főleg hogy a korábbi az nagyon határ alatt volt.

A T4-em is rosszabb lett valamiért, holott a TSH még határon belül van. Igaz az is valamiért felfelé megy megint, pedig azt is szedem rendesen, másmint a gyógyszert rá.

Azt mondta a védőnő, hogy van a szervezetemben vas, csak nem mind épül be valamiért, hát ez van. És a T4-el is ez a helyzet, van, de nem úgy hasznosul, ahogy kéne.

Azért remélem a baba elég oxigénhez jut, meg megvan mindene, ami kell neki. A szíve nagyon erős, és sokat is mozog, nagyon tud feszíteni, már-már azt hiszem szét is szakít. Szóval talán nincs gond.

Aztán megmutattam, hogy van pólyám, meg hálózsákom, nem e lesz túl vastag? Azt mondta egyáltalán nem, a pólyát amúgy max 2 hétig ajánlja, a hálózsák meg sokáig jó lesz, és kell is, jobb a babának. Ha nem lesz túl meleg a szobában, akkor nyugodtan alhat benne nyáron is. Hát nem szokott meleg lenni, vastagok a falak, ahhoz több napi erős kánikula kell. Most is zokniban ülök a gép előtt, este pedig takarózom a téli felszereléssel. Nyáron is takarózom, amúgy is, mert nem szeretem ha nincs rajtam semmi, meg a hátam és a derekam szokott fázni így is.

De nagyon jó kis házban lakunk, így nincs szükség ventillátorra a jó klímához.

A pihenőszéket is szorgalmazta, nagyon jó ha van, még ha nem is lesz el benne sokat a baba, azért etetéshez, altatáshoz, esetleg csak hogy ott lehessen velem, arra nagyon jó.

A csomagomból egyedül az ásványvizet és a kekszet hiányolta, azokat ma be is szereztem. Azt mondta  szülés nehéz meló, és kelleni fog utána egy kis rágcsa, meg víz.

Amúgy tényleg mindenem van, zsepit nem tettem még el, de lehet a WC papírt használom majd, mivel lesz nálam nedves törlő is.

Amúgy is lesz még időm elpakolászni, ha elfolyik a víz, akkor olyan 1-2 literrel kell számolnom, ha csak szivárog, akkor is azt mondta, egy-két óra és tovább szakad a rés, és ömleni fog. 

De nem kell pánikolni, lesz időm mindenre, csak akkor induljak útnak, ha már olyan 8 percesek a fájások. Akkor mentő, vagy vihetnek.

Megfürdök, felöltözök, betét a víz miatt, összeszedem az iratokat, egyéb felszerelést, és indulás.

Szóval rem nem lesz vészes a dolog.

A szoptatást is elmondta, arról külön cikket írok inkább, hogy külön el lehessen érni.

 

A régi blog, ami a terhességemet követi végig teljes egészében elérhető ezen a linken:

BLOG

Új a nap alatt: ROVAT

Hamarosan a menüben is!

Új tartalom itt
 Rovat

Babakocsi mustra

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Ajánló

 

GRAVIDAKlub

 

 ROSSMANN

Annyira megtetszett ez a magazin, hogy be kell valljam sok éves "nem fizetek elő semmire" vallásomat adtam fel érte, ugyanis előfizettem rá. Maga az újság 2 havonta jelenik meg, de tele van szuper tippekkel, és érdemes eltenni későbbre is, mivel vegyesen vannak benne a cikkek.

Először igazából akkor találkoztam vele, mikor egy baba csomagban kaptam egy régebbi számot. Na attól kezdve beszereztem a frisseket is, nekem nagyon bejön.

*Ha nem látszik a kép akkor azért, mert a weboldalról linkeltem, és esetleg már törölték.

 
Elit

Aki kedvet érez hozzá, az jelentkezhet!

     

 

Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!