Cikkek
Friss bejegyzések
2016.09.07. 17:34
2016.08.25. 08:28
2016.07.05. 17:34
2016.05.15. 09:19
2016.03.21. 16:03
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-01-23
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Babámnak II.

2015.04.14. 17:02, Enma22
Kép a komódról :)

Mivel volt egy ilyen bejegyzésem, hogy Babámnak I., így most készítettem egy másikat is.

Fogalmam sincs miket írtam már le, szerintem a nagyobb cuccokhoz csak egy-egy bevásárlólista bővítést készítettem, nem tudom, de azokat amúgy is úgy kaptam, a babámnak rész pedig arról szól, amiket én vettem.

Persze most is vásároltam pár cuccot, hiszen kell a ruci neki na! És megint megkaptam, hogy minek vettem, majd ráérek ha már meglesz. Ja, mert tuti félrerakják nekem még 2 hónapig a cuccot, ugyanis használtan vettem, aki előbb viszi azé.

Persze ezek is olyan kis rucik, amik nem sokat voltak a babán, és  olyan édesek voltak, nem hagyhattam ott őket.

A védőnő azt mondta nyugodtan vehetek 62-es méretet is, főleg, hogy nem tudom mekkora lesz majd a baba a végére, és amúgy sem kell akkor annyi cuccot beszereznem majd, ha kinőtte az 56-os méretet.

Az 50-estől azt mondta tartózkodjam, az nagyon kicsi már. Hát van egy-kettő, de ezeket úgy kaptam, nem én szereztem be, ha jó jó, ha nem akkor majd eladom.

Így hát elmentem az ismerősömhöz, aki ilyen mindenféle használt cuccokat árul, és megnéztem a babaruhákat. Találtam is pár szépet, vettem több méretet is, nem akartam otthagyni, majd belenő. 100-300 ft volt az áruk, összesen 2400 ft-ért vásároltam őket.

Vettem 5 darab rövid ujjú bodyt, van benne egy Disney márkájú Micimackós is. Angol szöveggel van I love mummy és I love daddy feliratú. Fehérek, egy folt sincs rajtuk.

Aztán találtam még kettő rugit, az egyik 100 ft volt, mivel kajafoltos, a másik 200 vagy 300, lábfej nélküli, és rá van írva, hogy szeretem az anyukámat és az apukámat, angolul persze.

Valamint beszereztem egy kocsicipőt, rózsaszínt, babáknál úgyis mindegy a szín, édesek mindenben :)

Aztán persze elegem volt, hogy csak body, meg rugi van szinte, alig van pulcsi, naci pólócska külön.

Így vettem egy szettet, naci és pulcsi, valamint egy külön nacikát, kicsit vastagabbat, és kettő kis felsőt, egy pólót, és egy hosszú ujjút, amit akár body fölé pulcsinak is feladhatok, vagy simán pólónak.

Hát ennyiért megérte, főleg miután megláttam, hogy a KIK-ben egy sima egyszínű body 1600 ft.

Áááá, kész rablás. De még be kell szereznem plédet, és kifogót, azt is láttam ott, elég jó áron, így kövi vásárlásnál irány a KIK.

 

A régi blog, ami a terhességemet követi végig teljes egészében elérhető ezen a linken:

BLOG

Új a nap alatt: ROVAT

Hamarosan a menüben is!

Új tartalom itt
 Rovat

Babakocsi mustra

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Ajánló

 

GRAVIDAKlub

 

 ROSSMANN

Annyira megtetszett ez a magazin, hogy be kell valljam sok éves "nem fizetek elő semmire" vallásomat adtam fel érte, ugyanis előfizettem rá. Maga az újság 2 havonta jelenik meg, de tele van szuper tippekkel, és érdemes eltenni későbbre is, mivel vegyesen vannak benne a cikkek.

Először igazából akkor találkoztam vele, mikor egy baba csomagban kaptam egy régebbi számot. Na attól kezdve beszereztem a frisseket is, nekem nagyon bejön.

*Ha nem látszik a kép akkor azért, mert a weboldalról linkeltem, és esetleg már törölték.

 
Elit

Aki kedvet érez hozzá, az jelentkezhet!

     

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?