Cikkek
Friss bejegyzések
2016.09.07. 17:34
2016.08.25. 08:28
2016.07.05. 17:34
2016.05.15. 09:19
2016.03.21. 16:03
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-01-23
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

28. hét 4D

2015.03.29. 11:09, Enma22
Képekkel :)

Elmentem újra a 4D-re, hátha többet látok a babából, sajna nem így történt, mivel szintén befelé volt fordulva, azért egy fél arcot mutatott nekem, ugyanis most párom nélkül kellett mennem.

Ugyan az a doki volt, mint 2 héttel ezelőtt, de sajna nagyon befürödtem vele, és ezt 10.000 Ft-om bánja.

Először is ugye 10:00-ra kellett mennem, a kórházban onnantól kezdődik a 4D UH. Már háromnegyed 10-re ott voltam, pedig azt hittem még késni is fogok, mivel késett a vonat, amit a vonatpótlónak be kellett ugye várnia.

Még volt ott egy csajszi, aznap csináltatta a terheléses vércukrot, szóval már rettentően éhes volt, meg szerintem vizsgálaton is volt. Kérdezte, hogy bekerül e még, mondtam, hogy biztos, hiszen épp voltak benn. Egy kismama volt benn, aki erős hasi fájdalomra panaszkodott, nem érezte, hogy mozogna a baba, és a védőnője nem találta meg a szívhangot, így berohantak az UH-ra, hogy nézzék meg a picit. Persze minden rendben volt. 

Utána bement a kishölgy, majd vége lett a rendelésnek, és utána érkezett egy pár, akiknek volt korábbra időpontjuk, de valamiért elmentek, mert ugye nem tudták, hogy érkezési sorrenben történik a bemenetel, az időpontot csak az előjegyzés miatt adják. Futószalagon érkezünk az UH-ba, ez van.

Az asszisztensnő elég bunkó volt velük. Miért nem várták ki a sort, meg minek mentek el, meg stb. Ikreket várt az anyuka, 32. hétben jár, apuka fülig érő szájjal meséli, hogy így is szerette volna, kívánsága teljesült, ráadásul lányai lesznek.

Nem voltak azért teljesen képben, mivel anyuka nem tudta hányadik hónapban is jár, csak azt hogy 32. hét. A doki azt mondta nekik, hogy be kell feküdni, mert maholnap megszülhet, és azt taglalták, hogy legyen kéznél az uránál a telefon, mert érkeznek a kicsik. Na nagyon nem kéne a 32. héten, valamint akkor nem Siófokra fektetnék be az anyukát, ha koraszülést gyanítanának, mivel nincs koraszülőtt osztály.

Azt mondta, amúgy minden rendben van, szóval közöltem velük, hogy nem kéne még kibújniuk, szerintem a szülésig benntartják majd, szóval nem lesz még másnap szülés, korai lenne még.

Remélem fel is fogták. Na mindegy, visszajött a doki, behívta őket, hogy oké, akkor megnézi. Eltartott egy darabig, hiszen kettő baba van. Közben telt az idő, gondoltam nem érem én el a deles buszt ha ez így megy tovább, mivel aznap még laborba is mentem.

Amíg benn nézték anyukát, jött egy másik doki, szerintem valami magán betegével, és annak párjával. Na gondoltam, ezek megint itt intézik a magánrendelésüket.

Mikor kijött az ikres anyuka benyomult a másik doki a paciensével. Addig az Uh-s doki lelépett, szóval tök sokat vártam.

Kezdett felmenni a pumpa bennem. Ráadásul kiderült, hogy a hölgy aki benyomult még 12 hetes terhes sincsen, rohadt sürgős volt neki az állami rendelést fenntartani. És ahogy néztem anyagilag jól álltak. Na mindegy, bosszantó az egész.

A dokim sokára tért vissza, végre azért bejutottam, és elkezdtük nézni a babát.

A fél arcát meg is mutatta nekem:

Cukorfalat az biztos :) Büszke anyuka leszek én :)

Aztán még megmérte, minden rendben a méreteivel, megközelítőleg 1250 g-os a pici, szóval gyarapodik rendesen, a pocim pedig 103 cm már.

Aztán kb. ennyi amit 4D-ben mutatott nekem a doki, 11 perc alatt csak az arcára ment rá, a többi testrészét 2D-ben látom. Fel is húztam magam rendesen, hogy 10.000 Ft-ot fizettem ezért a videóért, és még arra sem volt képes, hogy végigmenjen a babán nekem.

Valamint azt mondta kislány, de nem mutatta meg, ezt miből is látja, hogy én is azért lássam már mit kell nézni, pedig kértem tőle.

Legközelebbi UH-ra úgy megyek, hogy megkérdem ki lesz, mert ez a doki mondott nekem fiút és lányt is már, mondjuk szerintem puncis:

Annyira nem értek hozzá, de nagyon lánynak néz ki innen. Mondjuk, ha megmutatja 4D-ben, talán jobban ki lehetne venni a nemét.

Szóval egy másik dokihoz akarok végre bejutni, mert már 4x voltam ennél a dokinál, és nem vagyok annyira megelégedve vele, hiába kedves, meg minden, az nem elég.

Szóval kiperkáltam neki a lóvét, kiadta a lemezt és leléptem gyorsan a véradóba, mivel már 11 óra volt, és nem tudtam mire számítsak a vérvételnél.

És a végére itt van még egy képecske:

 

A régi blog, ami a terhességemet követi végig teljes egészében elérhető ezen a linken:

BLOG

Új a nap alatt: ROVAT

Hamarosan a menüben is!

Új tartalom itt
 Rovat

Babakocsi mustra

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Ajánló

 

GRAVIDAKlub

 

 ROSSMANN

Annyira megtetszett ez a magazin, hogy be kell valljam sok éves "nem fizetek elő semmire" vallásomat adtam fel érte, ugyanis előfizettem rá. Maga az újság 2 havonta jelenik meg, de tele van szuper tippekkel, és érdemes eltenni későbbre is, mivel vegyesen vannak benne a cikkek.

Először igazából akkor találkoztam vele, mikor egy baba csomagban kaptam egy régebbi számot. Na attól kezdve beszereztem a frisseket is, nekem nagyon bejön.

*Ha nem látszik a kép akkor azért, mert a weboldalról linkeltem, és esetleg már törölték.

 
Elit

Aki kedvet érez hozzá, az jelentkezhet!

     

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?