Cikkek
Friss bejegyzések
2016.09.07. 17:34
2016.08.25. 08:28
2016.07.05. 17:34
2016.05.15. 09:19
2016.03.21. 16:03
Friss hozzászólások
 
Chat
 
Látogatók
Indulás: 2015-01-23
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Szégyenlősek vagyunk

2015.03.13. 12:39, Enma22
Van kép

Már alig vártam, hogy lássam a kisbabámat a 4D felvételén, erre szégyenlősködött és nem láttam belőle szinte semmit.

Először ugye az endokrinológiára mentünk párommal, mivel kontrolla kellett mennem. Ugye havonta kell járnom.

Kilencre kellett ott lennem, hiszen én vagyok mindig az első, de késett a doktornő fél órát. Kezdtem aggódni, mivel tízre oda kellett volna érni a 4D-re.

Szerencsére hamar végeztem, a hormonjaim határon belül vannak, csodálatos lett a vérvétel eredménye, így kell továbbra is szednem a gyógyszert. 

Kaptam újabb beutalót TSH-ra, valamint kontroll április 16-án.

Már ötven volt mire kijöttem, így gyorsan felmentünk a harmadikra, ahol az UH-t csinálták, ott van a 4D is.

Megjött a doki, hozta a kis fém kazettát a pénznek. Bementünk, odaadtam a lemezt, elindította a felvételt, felfeküdtem, és nekiálltunk nézelődni. A gép szerint kicsit több mint 26 hetes, pedig most töltöm a 26-ot, szóval lehet a végére kicsit nagyobb babánk lesz, mint számoltam.

Első kérdés: "Kislány ugye?" Hát nem tudjuk, de akkor biztos. Azt mondta nagyon úgy néz ki, hogy leányzó a baba.

Én is arra tippeltem, mivel kukit azt még mindig nem láttam rajta.

Szóval megméregette szépen, kb. 961 g körüli a baba. gyarapodunk szépen. Mindene megfelelő, mindene megvan, szépen mocorog, éreztem is, ahogy rugdos vizsgálat közben.

A feje jobb oldalon a köldököm mellett van jelenleg. És igen, mire a 4D-re váltottunk volna, elkezdett elbújni, hátat fordított nekünk, és kezével kitakarta az arcát is.

Többször is próbáltuk megnézni, hiába, mire megtaláltuk a megfelelő pontot, a keze megint az arca előtt volt, és teljesen összekucorodott.

Tudta, hogy nézzük, ez hihetetlen. Nem is kellett fizetnünk érte, azt mondta a doki próbáljuk meg két hét múlva, hátha akkor összejön valami, szóval 26-án megint megyek nézelődni. Azt még nem tudni egyedül e, vagy párban, mivel párom dolgozik.

De van videóm, amin szépen látszik, ahogy mozog, van szívhang felvételem is benne, látszik a szíve ahogyan ver, így is nagy élmény a videó, mégha az arcát nem is mutatta nekünk.

Miután megkaptuk a lemezt átmentem az előjegyzésre, és felkértem magam a nőgyógyászatra.

Na ott is várni kellett, mivel csak egy hölgy volt az ablakban, és ő intézezte a telefonokat is. Mondtam is, ez nem az én napom, mindenhol várni kell.

Végre felmentünk a nőgyógyászatra, a vádőnőhöz vezetett az első utam, rutinosan kértem a poharat pisilni.

A mosdóban is várnom kellett, mert ott meg egy hölgy volt benn, aki vizsgálat előtt kapott valami hashajtót vagy mit, és befoglalta a WC-t.

Gyorsan pisiltem, és már ment is vissza. Szegény.

Védőnőnél megmértek, 70,8 kg, erős szívhangja van  a babának, amit végre párom is élőben hallhatott. Annyira csodálatos így sokadjára is hallani őt.

A hízással vigyáznom kell, mert szinte hetente feljön 1-1 kiló, szóval vissza kell vennem, inkább csak babára szabad már híznom. Na persze csak pocakon látszik a dolog, máshová nem szedtem fel, vagy nem igazán, én nem vettem észre.

Amíg vártam a soromra, addig beszédbe elegyedtem egy friss kismamával, még nem tudja mennyi idős, most maradt ki neki a menzesz.

Rám nézett és azt mondta lányom lesz. A védőnő meg is kérdezte, miből gondolja ezt, hasforma talán? Azt mondta megérzés, mindenkinek meg szokta tudni mondani mire számíthat. Mondtam neki, hogy UH-n is azt mondták kislány. Hát majd kiderül, még nézzük párszor.

Nőgyógyásznál is minden rendben ment, és a szokásostól eltérően kaptam leletet is, nem csak a kiskönyvet töltötte ki.

D-vitamint kell szednem pluszba, mivel én nem terhes vitamint szedek. Ez van, szóval vettem egy doboz Eurovit D-vitamint.

A nap végén egy jól megérdemelt Big Mac, és irány haza. Az idő nagyon pocsék volt, a hangulatom, annál kevésbé, inkább csak elfáradtam, a szél kivette belőlem az erőt.

További programom lásd a naptáron.

Ezeket a képeket sikerült kimentenem, amin látszik, hogy nincs kuki, vagyis én nem látom rajta.

 

 

A régi blog, ami a terhességemet követi végig teljes egészében elérhető ezen a linken:

BLOG

Új a nap alatt: ROVAT

Hamarosan a menüben is!

Új tartalom itt
 Rovat

Babakocsi mustra

 

 
Naptár
2024. Május
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Ajánló

 

GRAVIDAKlub

 

 ROSSMANN

Annyira megtetszett ez a magazin, hogy be kell valljam sok éves "nem fizetek elő semmire" vallásomat adtam fel érte, ugyanis előfizettem rá. Maga az újság 2 havonta jelenik meg, de tele van szuper tippekkel, és érdemes eltenni későbbre is, mivel vegyesen vannak benne a cikkek.

Először igazából akkor találkoztam vele, mikor egy baba csomagban kaptam egy régebbi számot. Na attól kezdve beszereztem a frisseket is, nekem nagyon bejön.

*Ha nem látszik a kép akkor azért, mert a weboldalról linkeltem, és esetleg már törölték.

 
Elit

Aki kedvet érez hozzá, az jelentkezhet!

     

 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?